Over Silverbrand

SILVERBRAND online marketing bureau  staat voor het verzilveren van uw merk, uw bedrijf. SILVERBRAND helpt u als ondernemer in het MKB met uw online zichtbaarheid. SILVERBRAND is met name actief in online marketing.

Uw online PR wordt steeds belangrijker. Meer en meer oriënteren mensen zich online op diensten en producten.
Met onze jarenlange ervaring in het online speelveld (online advertising, SEO, SEA, e-mail marketing, content marketing, social media, affiliate marketing, zoekmachine optimatisatie) weten wij hoe wij ervoor kunnen zorgen dat úw merk, úw bedrijf goed vertegenwoordigd is in het online kanaal.

Zodat u mensen aantrekt, vasthoudt en over de streep trekt. Wij helpen u méér business te halen uit uw online kanaal.
Wij doen dat door eerst te kijken naar de huidige stand van zaken. Met een quickscan van uw online kanaal kijken we wat goed is en wat verbeterd kan worden.
Wilt u dat wij u helpen om méér business te halen uit uw online kanaal, dan gaan we samen de strategie en doelstellingen bepalen. En meten we tussentijds het resultaat om bij te sturen waar nodig.

Silverbrand heeft een full service offerte/leadgeneratie platvorm, wij leveren offerte aanvragen van consumenten aan onze klanten in de bouw.

  • Schilder offertes
  • Kozijn offertes
  • Dakkapellen offertes

Als bedrijf, kunt bij ons gebruik maken van een proef periode van 20 dagen, waarin u bedrijf gratis offerte aanvragen ontvangt, uw eigen regio. voor kozijnen, schilderwerken of dakkapellen.
voor meer informatie klik hier Offerte aanvragen

Huur een marketeer in
Bij Silverbrand huurt u flexibel uw eigen online marketeer in. U haalt kennis en capaciteit in huis wanneer het u uitkomt. En u geniet het voordeel dat u geen dure marketeer op de loonlijst heeft staan.
Wilt u stappen maken met uw bedrijf maar mist u de kennis en heeft u de capaciteit niet in huis?

Sliverbrand staat voor u klaar.

Online marketing/affiliate marketing
Wij hebben ruime ervaring met online marketing/affiliate marketing en bedenken en uitzetten leadgeneration projecten voor bedrijven als: De Lotto, Centraal beheer Achmea, Formido, KPN.

Wilt u meer omzet generen met uw bedrijf maar weet u niet hoe? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij hebben ruime ervaring in het creatief bedenken en opzetten en uitvoeren van leadgeneration campagnes.